Wednesday, May 27, 2009

Babah.. you are the greatest father in the world


No words can describe how great you are. We are really proud of you babah. Keep up your good work. We hope that our family will reunite soon... InsyaAllah.

My Charming Little Prince




Umar oooo Umar


Babah tentu terfikir, "Hero babah yang sorang nih dah pandai apa agaknya... hmmm" dan jawapan dari mama ialah, "hero babah nih dah pandai terjun dari buai.. macam macam gaya ada... kuak lentang ada... terjun tiruk pun ada...

Beginilah kreatifnya si comel Umar ini. Pada mulanya, takut nak beraksi di hadapan penonton tetapi, lama kelamaan sudah tidak peduli, ada ke tidak orang dihadapannya, dia tetap akan beraksi.

Umar memang sinonim dengan nama itu sendiri, memang seorang yang berani dan tangkas. Tanpa mengira waktu dan ketika, dia tetap mencuba pelbagai idea dan taktik baru setiap hari.

My Cute Lil Princess





Lil MiSS



Apalah yang dimenungkan oleh Little Miss nih.. Waktu gambar ini diambil, Fatin sedang menikmati minuman di 1901 The Curve, sebelah RED BOX tuuu... sambil ditemani oleh mama & babah... yang sering tertawa melihat telatah Fatin.

"Sudah besar anak babah" Barangkali inilah kata hati babah yang berada di London pabila menatap gambar puterinya ini. Wajah Fatin saling tak tumpah mirip babah. Anak babahlah katakan... tuh yang kerap bertanya mama "babah pergi mana?" dan jawapan mama pula "babah work... jauh Fatin" dan Fatin akan menerima jawapan tersebut dengan bersahaja "oooo...." Mungkin dibenak fikirannya sering tertanya-tanya "kenapalah babah nih tak balik-balik.... hmmmmm"

Walaubagaimanapun, kami percaya bahawa setiap pengorbanan kerana Allah, pasti akan merasa kenikmatan kasih sayang didalam sesebuah keluarga yang tak terhingga dengan izin yang Maha Esa... InsyaAllah, Amien.

Monday, May 11, 2009

Aunty Azimah has to make a move to Matriculation


Azimah dearie,

Your journey has just started. Fatin & Umar wish you best of luck in studies. We always behind you in whatever you do. Take a good care and thanks for your help and effort in teaching Fatin and taking care of Umar while mama is not around. We really love you Ajimah....

Friday, May 8, 2009

SeLaMaT HaRi RaYa AidiLFiTri 2008



This Hari Raya has its own meaning. Thank you ALLAH for giving us an opportunity to celebrate this Hari Raya together. At this time I was 9th months pregnant. I am so lucky because I ve been given a chance to eat ayam masak kicap (Javaneese called it sumur), lontong, sambal taun (mmm yum,yum) and so many more before I go for confinement. Supppose 5th Oct 2008 was my due but, with ALLAH's blessing, I delivered Umar Mukhtar on 08.10.2008. What a nice date huh!

Fatin Nur Afirah, Umar Mukhtar & Babah... I luv you so much! Million or thousand times to say that I luv all of you so much. Thank you ALLAH for giving me such a great Nikmat!

Thursday, May 7, 2009

Are You Thirsty or Hungry

Most of us can't differentiate between feeling thirst or hunger. At the end of the day you eat a lot because you think that you are hungry but actually you are not.

Although it feels like hunger and you feed it, it is fluid that your body needs. Thats right, you are thirsty but misinterpret it as hunger.

One of the key factor is that we ve lost touch with our hunger and our thirst. Thats is why getting in touch with our thirst, hunger, and reasons for eating is a mandatory step to lose and maintain your ideal weight.

Generally, we need at least 8 glasses of good and quality water everyday. How to get this minimum requirement fulfilled? It is easy as ABC.

A. Carry a drink bottle weherever you go, so that you might not forget to drink.

B. Drink beween meals but not with your food because water dilutes the digestive juices and slows the absorption the nutrients.

C. One of the effective ways to reduce your weight is by drinking lemon juice and due to this reason it is advisable to sequeeze a lemon to give your water a fresher taste.

Be thankful for what you have today


Alhamdulillah Syukur....

Sesungguhnya ALLAH itu Maha Penyayang Lagi Maha Mengasihani. Dengan izin ALLAH kita masih lagi diberi keizinan untuk bernafas dan menghirup udara segar di mukabumi ALLAH ini. Semoga apa yang kita lakukan hari ini adalah untuk mendapatkan keredhaan yang Maha Esa.

Daily (Mon - Fri) Routine in London

NEELD CRESCENT , kawasan kejiranan kami di London ini.  Seawal 8am aku bergegas menyiapkan 2 anakku yg bersekolah di Parkfield Primary ...